Serena Clinic

>> Exclusivitat, discreció, professionalitat i prestigi <<
Serena Clinic.Instal·lacions
Serena Clinic.Instal·lacions
Serena Clinic.Instal·lacions

Ubicació i instal·lacions

Una de les més exclusives clíniques de medicina i cirurgia estètica de Barcelona, situada a la zona alta, envoltada de les Clíniques de més prestigi de la ciutat. L'edifici consta de sis nivells o plantes, quatre en superfície i dos subterrànies, dedicades exclusivament a la cura integral de la medicina i cirurgia estètica. Serena Clinic és una Clínica de recent construcció amb totes les instal·lacions d'última generació adaptades especialment per a tots els pacients, que inclou l'última tecnologia científica de major qualitat a nivell internacional. Serena Clínic té l'objectiu de tenir cura de la imatge i prevenir l'envelliment de les persones de forma global respectant la salut de forma prioritària. La qualitat dels tractaments i l'experiència de més de vint anys del seu Director Mèdic garanteixen la seva seguretat. L'objectiu principal és que els pacients tractats en Serena Clinic mitjançant procediments mínimament invasius, sense cirurgia ni cicatrius, aconsegueixin resultats naturals i molt satisfactoris. A més, amb els tractaments de prevenció es pretén mantenir una imatge òptima sense necessitat de recórrer a grans intervencions quirúrgiques en el futur.

Medicina estètica d'avantguarda

Els tractaments que es poden trobar a Serena Clinic són: Relaxants musculars, Volumentrización facial i corporal, Farciments facials, Mesoteràpia, Rejoveniment facial amb làser, IPL i Radiofreqüència, Hiperhidrosis, Fotodepilació amb Làser i amb IPL i Eliminació de lesions vasculars o varícules, lesions pigmentades o taques, xantelasmes, tatuatges, maquillatges permanents i materials de farciment no desitjats.

Serena Clinic amb el talent

Serena Clinic, a més, promou i contribueix amb la formació continuada de Llicenciats en Medicina i Cirurgia a nivell internacional a través de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB).